У Вінниці відбулася зустріч з населенням в рамках проєкту «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування»

У Вінниці відбулася зустріч з населенням в рамках проєкту «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування»

Український Червоний Хрест спільно з Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької обласної військової адміністрації, а також Вінницьким обласним центром зайнятості провели зустрічі в рамках проєкту «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування». Проєкт передбачає підготовку до пошуку роботи, навчання та відновлення бізнесу для населення.

Зустріч з населенням відбулась з метою обговорення питань працевлаштування та пошуку спільних рішень. Представники місцевої влади, Могилів-Подільської філії Вінницького обласного центру зайнятості, Управління соціального захисту населення Могилів-Подільської райдержадміністрації та роботодавці разом з населенням обговорили можливості безоплатного професійного навчання, фінансової підтримки мікробізнесу та допомоги у підготовки до працевлаштування.

«Учасниками можуть стати люди, які бажають покращити власне фінансове становище та змінити життя. Наша команда робить все можливе, щоб підтримати людей, хто вже другий рік знаходиться в режимі очікування» – зазначила Оксана Додон, координатор проєкту Вінницької обласної організації Українського Червоного Хреста.

Саме люди, які вимушено переїхали з інших регіонів до Вінницької області, є основними учасниками. Адже вони стикнулись з проблемою працевлаштування на новому місці проживання. Також до проєкту можуть долучитись ветерани війни, люди з інвалідністю, багатодітні сім’ї та люди похилого віку. Так як власний бізнес є основним джерелом прибутку в громадах, було ухвалено рішення про регулярні зустрічі з мешканцями Могилів-Подільської та Мурованокуриловецької громад щодо міні-грантів.

Щоб отримати консультацію щодо участі в проекті “Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування” звертайтесь за номером: +38 097 214 81 83.

 

Share this post