Український Червоний Хрест сприяв проведенню та відкриттю конференції “Реагування на місцевому рівні — унікальний український досвід”, що відбулася в Брюсселі 20 березня

Український Червоний Хрест сприяв проведенню та відкриттю конференції “Реагування на місцевому рівні — унікальний український досвід”, що відбулася в Брюсселі 20 березня

Український Червоний Хрест, як активний учасник Альянсу організацій громадянського суспільства України, сприяв проведенню та відкриттю конференції “Реагування на місцевому рівні — унікальний український досвід”, що відбулася в Брюсселі 20 березня.

Конференція була логічним завершальним акордом, який слідував після Європейського гуманітарного форуму й об’єднала близько 60 учасників з різних країн, серед яких як українські, так міжнародні неурядові організації, Комісії ЄС, різні місії, аналітичні центри, експерти та дипломати.

Під час заходу була представлена стратегія бачення посилення ролі місцевих гуманітарних акторів в Україні та чесний відкритий діалог з донорами та партнерами щодо цих процесів.

У результаті учасники заходу домовились всіляко сприяти партнерству між ключовими стейкхолдерами у гуманітарному секторі для ефективної співпраці та координації процесу гуманітарного реагування в Україні.

Український Червоний Хрест, як член Альянсу організацій громадянського суспільства України, відіграв ключову роль в об’єднанні зусиль та потужностей громадських організацій в країні, щоб спільно реагувати на наслідки війни та долати гуманітарну кризу максимально ефективно. Альянс українських громадських організацій — це мережа, яка об’єднує виключно громадські організації, зареєстровані в Україні, і наразі складається із 16 засновницьких організацій.

 

Share this post