38-річна Наталія Дмитренко допомагає людям у Камʼянець-Подільському

38-річна Наталія Дмитренко допомагає людям у Камʼянець-Подільському

38-річна Наталія Дмитренко – банківський співробітник, яка від початку війни вимушена була переїхати до безпечнішого міста країни, тікаючи від обстрілів та небезпеки у Курахові. Опинившись у Кам’янець-Подільському жінка розпочала волонтерити у Червоному Хресті України, адже мала досвід й знала, як і кому може допомагати.

«Я переселенка вже вдруге. У 2014 з родиною виїхала з Донецької області в м. Курахове, але тут нас знову наздогнала війна», – розповідає Наталія, волонтерка Кам‘янець-Подільської організації Червоного Хреста України.

«У мене двоє діток – близнята по 11 років. Тому, коли почалася війна, вирішили не ризикувати та евакуюватися».

По приїзду у нове місто, жінка звернулася до місцевого осередку Червоного Хреста України, аби запропонувати свою допомогу для підтримки постраждалих українців.

«У Червоному Хресті України я також вдруге. З 2016 допомагала в Донецькій області, на лінії розмежування у Мар’їнці, Красногорівці, Карлівці, неподалік Пісок. Тому знайома з волонтерством не на словах. Тепер допомагаю тут, бо як кажуть, знаю як і навіщо. Людям всюди однаково потрібна допомога, працюємо з надією, що все це скоро закінчиться».

Share this post