На Вінниччині у Жмеринській організації Українського Червоного Хреста відбулася сесія з BOCA

На Вінниччині у Жмеринській організації Українського Червоного Хреста відбулася сесія з BOCA

Команда волонтерів Жмеринської організації Українського Червоного Хреста мала продуктивний початок тижня — на базі організації проводилась дводенна сесія з BOCA (Branch Organizational Capacity Assessment).

Вмотивовані та націлені на нові звершення волонтери й співробітники два дні поспіль займались самооцінкою організації: визначали сильні та слабкі сторони організації за 35 різними тематичними блоками; міркували та дискутували над тим, що потрібно змінити; куди рухатись далі; шо кожен може зробити для покращення організації.

За допомогою “Матриці” учасники визначили показники діяльності, яким слід приділити увагу та направити спільні зусилля для їх покращення.

Основна мета сесії — визначити подальший вектор розвитку організації, який посилить її потенціал. У результаті команда за допомогою фасилітаторів пропрацювала річний план, спільно визначила пріоритетні напрямки діяльності та чіткі кроки, які допоможуть організації стати більш стійкою та спроможною всебічно розвиватись та вдосконалюватись незважаючи на будь-які виклики.

Share this post