Український Червоний Хрест надає індивідуальні консультації щодо працевлаштування

Український Червоний Хрест надає індивідуальні консультації щодо працевлаштування

Люди, які вимушені були переїхати до іншого регіону та втратили роботу, мають проблеми з фізичним здоров’ям або особливі життєві обставини, стикаються з труднощами в пошуку роботи.

На гарячу лінію Українського Червоного Хреста звернувся чоловік. У віці 60 років йому довелось переїхати разом з дружиною з території, яка межувала з лінією активних бойових дій, до іншого міста. Чоловіку важко було зорієнтуватись, куди звертатись в пошуках роботи. Але оренда житла та потреба облаштовуватись на новому місці спонукали до дій. Чоловік звернувся на загальнонаціональну гарячу лінію Українського Червоного Хреста та був перенаправлений до оператора проєкту «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування». Під час індивідуального консультування оператор допоміг йому визначити бажану сферу діяльності, підібрати оптимальні пропозиції, підготувати та поширити резюме. Після такої підготовки чоловік успішно пройшов співбесіду та зараз працює за фахом, займаючись улюбленою справою.

Індивідуальні консультації на гарячій лінії Українського Червоного Хреста дозволяють людям віком від 18 до 65 років випрацювати власну стратегію з пошуку роботи за місцем проживання. В процесі консультації разом з отримувачами допомоги/кандидатами/учасниками проекту ми вирішуємо багато питань:

  • Де і як шукати роботу на сучасному ринку праці?
  • Що допоможе знайти роботу швидше?
  • Як знайти оптимальний варіант за умовами роботи, рівнем заробітної плати, сферою діяльності?
  • Як скласти резюме, підготуватися до співбесіди, щоб привернути увагу до власних сильних сторін і переваг?
  • Де знайти безкоштовні ресурси, щоб розвинути професійні навички та бути конкурентоспроможним кандидатом.

Спільно з людиною ми формуємо чітке розуміння та складаємо ефективний план дій для покращення конкретної життєвої ситуації. Отримання актуальних інструментів дозволяє людині відчувати себе більш впевнено та швидше знайти потрібну роботу за місцем проживання. Проєкт «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування» реалізується за підтримки Іспанського Червоного Хреста.

Для отримання консультації звертайтесь на гарячу лінію Українського Червоного Хреста: 0 800 332 656.

Працюймо разом! Для добробуту та розвитку!

Share this post