Ще 50 генераторів передано у Херсонську, Одеську, Харківську та Запорізьку області

Ще 50 генераторів передано у Херсонську, Одеську, Харківську та Запорізьку області

Український Червоний Хрест продовжує підтримувати області, інфраструктурні об’єкти яких зазнали значних ушкоджень внаслідок постійних обстрілів. У результаті, за підтримки партнера компанії “Move One” чергові 50 генераторів вже передані в обласні організації Українського Червоного Хреста з метою підтримки громад під час відключень світла у Херсонській, Одеській, Харківській та Запорізькій області.

Микита Ільїн, координатор напрямку відновлення Українського Червоного Хреста, зазначив: «Сьогодні наша організація реалізовує ряд важливих проєктів із підтримки громад, зокрема тих, які мають проблеми із електричною енергією. Забезпечення обласних організацій Українського Червоного Хреста генераторами різної потужності – один з напрямів підтримки таких проєктів на місцях. Відтепер у разі відключень світла чи пошкодження комунікацій, у людей буде можливість, приготувати їжу та підзарядити телефон».

Курт Клементс, CEO компанії Move One: «Ми зобов’язані підтримувати тих, хто цього потребує, і ми пишаємося можливістю допомагати народу України в цей складний час. Наш внесок в Український Червоний Хрест — це невеликий, але значущий спосіб, яким ми можемо зміцнити спільноти та надати необхідну допомогу».

Починаючи з 24 лютого 2022 року Український Червоний Хрест передав понад 1000 генераторів різної потужності для потреб громад.

Дякуємо партнерам, що підтримують такі ініціативи та готові долучатись, аби допомогти населенню у подоланні гуманітарної кризи.

Share this post