У Києві відбувся ІІ Молодіжний гуманітарний форум Українського Червоного Хреста

У Києві відбувся ІІ Молодіжний гуманітарний форум Українського Червоного Хреста

ІІ Молодіжний гуманітарний форум Українського Червоного Хреста за підтримки Британського Червоного Хреста British Red Cross й за сприяння Міністерства закордонних справ у справах Співдружності та розвитку Великої Британії відбувся у 20-23 березня в Києві.

Цьогорічний захід фокусувався на темі відновлення України, гуманітарного реагування, продовжуючи стратегічний напрямок роботи з подолання гуманітарних наслідків війни та імплементації міжнародного гуманітарного права на національному рівні.

Учасники мали змогу прослухати тренінг з міжнародного гуманітарного права, дізнатися про Міжнародний Рух Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, більше про роботу Українського Червоного Хреста та долучитися до панельних дискусій про найактуальніші питання гуманітарної діяльності в умовах збройного конфлікту.

Форум зібрав представників громадських молодіжних гуманітарних організацій, що в межах своєї діяльності стикаються з міжнародним гуманітарним правом та став платформою між молодіжними активістами, представниками Українського Червоного Хреста та державної влади.

Share this post