«II Молодіжний гуманітарний форум Українського Червоного Хреста»

«II Молодіжний гуманітарний форум Українського Червоного Хреста»

З метою підвищення спроможностей та умінь молодіжних громадських організацій, у березні 2023 року Український Червоний Хрест провів «Молодіжний гуманітарний форум», до якого були залучені представники провідних молодіжних громадських організацій України. Під час форуму учасники прослухали серію сесій з міжнародного гуманітарного права, а також більше дізналися про роботу Українського Червоного Хреста та мали змогу поспілкуватися з його представниками, щоб ще більше дізнатися про гуманітарну діяльність організації.
Тож ми хочемо оголосити, що 20-23 березня 2024 року у Києві планується проведення «ІІ Молодіжного гуманітарного форуму Українського Червоного Хреста»

ІІ Молодіжний гуманітарний форум Українського Червоного Хреста фокусуватиметься на темі відновлення України, гуманітарного реагування, продовжуючи стратегічний напрямок роботи з подолання гуманітарних наслідків війни та імплементації міжнародного гуманітарного права на національному рівні.
До участі запрошуються представники молодіжних громадських організацій та волонтери.

Просимо заповнити реєстраційну форму до 08.03.2024.

У разі виникнення питань, просимо звертатись до Дмитра Кириченка, Координатора з міжнародного гуманітарного права: 0975475656, d.kyrychenko@redcross.org.ua.

Share this post