Воркшоп для тренерів з міжнародного гуманітарного права «Методика проведення тренінгів з МГП»

Воркшоп для тренерів з міжнародного гуманітарного права «Методика проведення тренінгів з МГП»

Протягом трьох днів відділ міжнародного гуманітарного права Українського Червоного Хреста провів Воркшоп для тренерів з міжнародного гуманітарного права «Методика проведення тренінгів з МГП»

Протягом заходу учасники були залучені до роботи з фаховими методистами-тренерами, які розповідали про методики проведення тренінгів та навчань для дорослих, підходи та засоби для якісного планування тренінгів, способи роботи зі складними аудиторіями. Останній день було присвячено підвищенню навичок тренерського управління: учасники мали змогу долучитись до тренінгу з волонтерського менеджменту, що був проведений представниками відділу розвитку волонтерства та молоді Українського Червоного Хреста.

Під час воркшопу учасники також планували роботу тренерського корпусу міжнародного гуманітарного права (МГП) на 2024 рік. Разом із фахівцями відділу міжнародного гуманітарного права були визначені напрямки роботи тренерів у регіонах, провели попереднє планування заходів, а також потенційних партнерів для розвитку інституційних спроможностей Українського Червоного Хреста.

За результатами воркшопу учасники підвищили свої навички тренерської роботи та сформували план роботи на цей рік. Загалом захід охопив 35 учасників, які вже є сертифікованими тренерами Українського Червоного Хреста з міжнародного гуманітарного права, а також охочих долучитись до цьогорічного курсу тренера з МГП.

Share this post