У Києві відбувся тренінг для представників академічних кіл

У Києві відбувся тренінг для представників академічних кіл

Дводенний тренінг для представників академічних кіл на тему «Особливості викладання міжнародного гуманітарного права в умовах міжнародного збройного конфлікту» днями відбувся у Києві. На заході були присутні викладачі із 15 вищих навчальних закладів з усієї країни.

Впродовж двох днів учасники заходу мали змогу долучитися до обговорення ризиків та викликів для викладання міжнародного гуманітарного права в умовах повномасштабного міжнародного збройного конфлікту, змісту на основні категорії міжнародного гуманітарного права й застосування інформаційних ресурсів з міжнародного гуманітарного права.

Крім того, було взято до уваги питання зміни форм та методів викладання міжнародного гуманітарного права в умовах повномасштабного міжнародного збройного конфлікту та методології викладання теми «Відповідальність у міжнародному гуманітарному праві» різним цільовим групам.
Сесії для учасників заходу проводилися фаховими спікерами, які мають значний досвід діяльності у сфері міжнародного гуманітарного права та його викладанні зокрема.

Тренінг організований Українським Червоним Хрестом за підтримки Британського Червоного Хреста й за сприяння Міністерства закордонних справ у справах Співдружності та розвитку Великої Британії.

 

Share this post