Ольга: «Те, що роблять мобільні медичні бригади має велике значення — люди отримують якісну медичну допомогу»

Ольга: «Те, що роблять мобільні медичні бригади має велике значення — люди отримують якісну медичну допомогу»

«Щоденна робота мобільної медичної бригади складається з огляду та консультації людей, які звернулися за медичною допомогою в цей непростий для нашої країни час, та встановлення їм діагнозів», — зазначає лікарка мобільної медичної бригади Українського Червоного Хреста в Полтавській області пані Ольга.

«Те, що роблять мобільні медичні бригади має велике значення. Люди у віддалених населених пунктах мають змогу отримати якісну медичну допомогу. Особливо це важливо для маломобільних людей, та тих, хто втратив своє житло через війну й наразі проживає у тимчасових прихистках.

У таких прихистках вже понад рік проживають люди з різних міст України, які травмовані війною. Кожен раз в їх очах ми бачимо нескінченний смуток. Практично кожного ми знаємо в обличчя, пам’ятаємо їх імена та діагнози, з якими вони до нас зверталися. Багато з них втратили можливість консультуватися зі своїм сімейним лікарем. А здоров’я людини потребує уваги в будь-який час. Тому ми завжди поруч, і ми як фахівці робимо усе від нас можливе, щоб доступ до якісної медичної допомоги мали всі хто цього потребує».

Ми поруч!

Share this post