ЗШР у співпраці з ММБ Українського Червоного Хреста транспортують маломобільних людей

ЗШР у співпраці з ММБ Українського Червоного Хреста транспортують маломобільних людей

Останнім прикладом такої ефективної та злагодженої співпраці загону швидкого реагування (ЗШР) та мобільних медичних бригад (ММБ) Вінницької обласної організації Українського Червоного Хреста є відпрацювання запиту Благодійного фонду «Схід SOS» щодо зустрічі з потягу та перевезення трьох маломобільних людей, яких було евакуйовано з прифронтового Херсону та Донецької області.

«Наша організація працює в напрямку евакуації людей з небезпечних територій, надає їм тимчасове житло, допомагає з базовими гуманітарними потребами, – розповідає представник «Схід SOS». – У цих людей немає рідних та близьких, які можуть ними опікуватись. Саме тому Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Міністерство соціальної політики знайшли їм постійне місце проживання з цілодобовим доглядом в «Центрі надання соціальних послуг» у Дашеві, що на Вінниччині. А Український Червоний Хрест зустрів з потягу та доставив людей з інвалідністю до місця призначення. Це неоціненна допомога у забезпеченні благополуччя людей».

До речі, у разі необхідності транспортування маломобільних людей з евакуаційних потягів – звертайтесь за детальною інформацією в офіс організації

  • за адресою: м.Вінниця, вул. Грушевського, 12;
  • за тел. (0432) 61 10 93, (050) 713 08 18.

Share this post