У Коропі відкрили соціальний центр Українського Червоного Хреста

У Коропі відкрили соціальний центр Українського Червоного Хреста

У рамках програми BraVo Український Червоний Хрест відремонтував та обладнав стару будівлю. До облаштування Соціального центру долучилися також селищна рада, комунальні підприємства, численні волонтери.

Відтепер Відокремлений підрозділ Чернігівської обласної організації Українського Червоного Хреста на Коропщині перебуватиме не у підвалі школи, а у новому сучасному соціальному центрі.

Участь у церемонії відкриття взяли працівники й волонтери Коропського відокремленого підрозділу Українського Червоного Хреста, колеги з інших обласних й місцевих організацій Українського Червоного Хреста, представники місцевого самоврядування та громадськість.

 «В одному приміщенні ми об’днали всі сервіси: традиційні для Червоного Хреста — надання гуманітарної допомоги людям, та нові напрями — психосоціальна підтримка, мобільні медичні бригади, різноманітні навчання, інформування, соціальні майстерні», — зазначила Наталія Силенок, голова Чернігівської обласної організації Українського Червоного Хреста.

У Соціальному центрі працюватиме «Банк одягу», перукарня, спеціалізована кімната психосоціальної допомоги для дітей із аутизмом.

Деталі про роботу центру можна знайти тут.

Share this post