Український Червоний Хрест продовжує плідну співпрацю з ДСНС України у сфері протимінної діяльності

Український Червоний Хрест продовжує плідну співпрацю з ДСНС України у сфері протимінної діяльності

Нещодавно відбувся робочий візит представників відділу обізнаності загроз, пов’язаних з війною та волонтерів-інструкторів з мінної небезпеки Харківської обласної організації Українського Червоного Хреста до одного з підрозділів ДСНС України на Харківщині.

Під час заходу представники кінологічного підрозділу загону швидкого реагування Харківської обласної організації Українського Червоного Хреста продемонстрували роботу з собаками породи німецька вівчарка та ротвейлер, підготовлених на пошук вибухонебезпечних речовин та пошук людей. Також представники Українського Червоного Хреста передали попереджувальні знаки та сигнальну стрічку для потреб підрозділів рятувальників.

Подібні заходи сприяють не лише обміну досвідом у сфері протимінної діяльності, а також надають можливість підвищувати спроможність суб’єктів протимінної діяльності у виконанні відповідних заходів.

Захід було проведено в рамках реалізації спільного проєкту Українського Червоного Хреста з Данським Червоним Хрестом з метою обміну досвідом з ДСНС України в проведенні інформаційно-просвітницьких заходів про ризики вибухонебезпечних предметів та правила безпечнішої поведінки.

Share this post