На Хмельниччині Український Червоний Хрест допомагає з електронезалежністю містам

На Хмельниччині Український Червоний Хрест допомагає з електронезалежністю містам

Забезпечення енергонезалежності в умовах постійної небезпеки можливого блекауту внаслідок ворожих обстрілів – одне з найважливіших завдань, що допомагає вирішити критичній інфраструктурі країни Український Червоний Хрест.

Хмельницька обласна організація Українського Червоного Хреста зробила важливий внесок у поліпшення умов роботи та надання медичної допомоги Дунаєвецькій багатопрофільній лікарні — передали генератор потужністю 170 кВт, холодильник, пральні машини, мікрохвильові пічки та обігрівачі. Ці нові пристрої та обладнання допоможуть лікарні забезпечити безперебійне енергопостачання, зберігання медикаментів та продуктів харчування, а також покращать умови прання білизни та гігієни. Все це є важливими складовими для забезпечення якісної медичної допомоги та комфорту для пацієнтів.

Передачу цієї допомоги супроводжували керівник Хмельницької обласної організації Українського Червоного Хреста Богдан Малінський, заступник керівника Олександр Панченко та керівник Українського Червоного Хреста в Кам’янець-Подільському Ігор Земсков. Дана ініціатива це лише один крок на шляху до досягнення мети — зробити наші міста та області місцями, де люди можуть отримати найкращу допомогу та підтримку.

Дякуємо за всебічну допомогу нашим спонсорам та донорам!

 

Share this post