OD-форум на базі Богодухівської районної організації Українського Червоного Хреста

OD-форум на базі Богодухівської районної організації Українського Червоного Хреста

У Богодухівській районній організації Товариства Червоного Хреста України в рамках проєкту BraVo пройшов OD-форум для волонтерів й співробітників Товариства Червоного Хреста України з розвитку місцевих організацій.

Учасниками стали волонтери та співробітники Харківської обласної та Богодухівської районної організацій Товариства Червоного Хреста України, партнери та друзі організації.

OD-форум – це виступи спікерів і волонтерів, дискусії, коментарі, командна робота, неформальне спілкування тощо, що дозволяє учасникам отримати та поглибити знання з розвитку, розбудови і спроможності організацій.

Coaching-тренерами та менторами на заході були:

  • кандидат наук з державного управління, старший викладач кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції ННІ “Інститут державного управління” ХНУ імені В.Н. Каразіна, виконавчий директор громадської організації «Інститут соціальної політики регіону» – Кулініч Олег Васильович;
  • представники Громадської організація “Мото Хаб” Стріт Вей” – Пономаренко Валерій Олександрович і Стрюк Артем Борисович;
  • представники Громадської організація “Я ВРЯТОВАНИЙ”- Ложенко Дмитро Анатолійович і Зайцев Євгеній Костянтинович;
  • президент Благодійного фонду «Ігоря Вовчанчина» – Вовчанчин Ігор Ярославович та інші.

Закінчили захід моделюванням, розбіром кейсів для закріплення отриманого матеріалу за темами OD-форуму, приємним неформальним спілкуванням з іншими запрошеними гостями, партнерами та менторами.

Дякуємо учасникам заходу за активність та приділений час, а партнерам за плідну співпрацю.

Share this post