Робочий візит заступника генерального директора НК ТЧХУ на Волинь

Робочий візит заступника генерального директора НК ТЧХУ на Волинь

Відбувся візит заступника генерального директора Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Іллі Клецьковського на Волинь.

Ілля Клецьковський ознайомився з роботою Волинської обласної, Луцької міської та Ковельської міськрайонної організацій Товариства Червоного Хреста України, відвідав склади організацій у Ковелі й Ківерцях, а також завітав до V літньої школи з першої допомоги для тренерів й інструкторів Товариства Червоного Хреста України в селі Гаївка Шацького району.

За словами заступника генерального директора Національного комітету Товариства Червоного Хреста України, він був приємно вражений роботою організації на Волині, обсягами виконуваних робіт, і, зокрема, тим, що здебільшого працівники Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста задіяні не на одному, а на двох-трьох напрямах роботи.

Ілля Клецьковський: «Товариство Червоного Хреста України – це найбільша та найпотужніша громадська, волонтерська організація в Україні. І це та українська неурядова організація, яка надала більше всього допомоги під час повномасштабної війни. І дуже важливо, що базисом, опорою організації є волонтери».

Share this post