Волонтери Українського Червоного Хреста долучилися до Екопікніка

Волонтери Українського Червоного Хреста долучилися до Екопікніка

Волонтери Товариства Червоного Хреста України долучилися до Екопікніка, який був організований Let’s do it, Ukraine у столиці до Всесвітнього дня прибирання. Ми є партнером організації, адже розділяємо її цінності та підтримуємо її ініціативи щодо захисту довкілля.

Нещодавно на території столичного ВДНГ відбувся VIP Екопікнік, де українські селебріті взяли участь в офіційному старті активностей до Всесвітнього дня прибирання.

До заходу долучилися: Андрій Джеджула, Ілона Гвоздьова, Ілона Довгань, Анна Добриднєва, Амадор Лопес, Георгій Зантарая, Kalush, Bahroma, Солоха, Андрій Карпов, Артур Боссо, Софія Єгорова, Крістіна Столока, Влада Нікольченко, Чара Хорив, Роксолана Величковська, Юлія Лущинська, Лілія Слєсарь, Маргарита Січкар, Ніколас Петросян, Pasha Mentions.

Зірки закликали українців до екологічного способу життя та мінімізації використання ресурсів Землі.

У рамках заходу відбувся: майстер-клас із сортування відходів, інструктаж з техніки безпеки, зіркове прибирання на локації. А інструктори Товариства Червоного Хреста України долучилися не тільки до прибирання території, а ще й провели навчання з першої допомоги.

Share this post