Відео: новий корпус реабілітаційного центру UNBROKEN

Відео: новий корпус реабілітаційного центру UNBROKEN

Вже понад місяць працює новий корпус реабілітаційного центру UNBROKEN у Львові, відкритий за підтримки Товариства Червоного Хреста України

7 поверхів, 4 тисячі квадратних метрів, 54 ліжко-місця, надсучасне обладнання та передові технології з реабілітації. Щороку тут зможуть отримувати допомогу 10 тисяч українців, які отримали важкі травми.

Нині тут вже займаються пацієнти з травмами спинного мозку, черепно-мозковими травмами, ампутаціями та іншими травматичними ураженнями опорно-рухового апарату.

У реабілітаційних залах встановлене найкраще новітнє обладнання: роботизована система ходьби Walkbot, екзоскелети, роборукавички, різноманітні тренажери та знаряддя. А для адаптації пацієнтів до самостійного життя є облаштовані моделі квартири та магазину.

«Питання реабілітації населення в Україні наразі стоїть дуже гостро. Щодня кількість людей, які потребують допомоги зростає. І ми, Червоний Хрест України, готові підтримувати якісні проєкти з реабілітації. Тому, для нас вкрай важливо брати участь у стратегічному плануванні спільно із державою та міжнародними партнерами. Наше пріоритетне завдання – підтримка людей, які зазнали фізичних та психологічних травм, створити комфортні умови – екосистему, яка сприятиме швидкому одужанню, а найголовніше – адаптації до сучасних реалій та побуду», – наголосив Максим Доценко, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

Нагадаємо, що новий корпус реабілітаційного центру UNBROKEN відкрито в рамках Міжнародного Форуму Реабілітації, де фахівці та лікарі обговорили розроблення шляхів якісної реабілітації людей, що постраждали внаслідок воєнних дій в Україні.

Share this post