Служба розшуку Червоного Хреста України від початку року опрацювала понад 5200 звернень від громадян

Служба розшуку Червоного Хреста України від початку року опрацювала понад 5200 звернень від громадян

Фахівці служби розшуку Товариства Червоного Хреста України продовжують працювати із запитами громадян, які втратили зв’язки з рідними під час війни.

Протягом січня-березня 2023 року отримано та опрацьовано понад 5200 звернень. Варто зазначити, що звернення надходять як на пошту, зокрема електрону, так і на гарячу лінію Товариства Червоного Хреста України. Серед основних запитів – допомога у встановленні долі рідних, з якими втрачено зв’язок через війну.

З родинами, які звернулись за допомогою, окрім, надання консультацій та роз’яснень, проводяться зустрічі, де надається психосоціальна підтримка, гуманітарна допомога у вигляді продуктових та гігієнічних наборів, ваучерів, засобів гігієни, речей з банків одягу тощо.

Такими послугами з початку року вже скористались майже 500 родин з Дніпропетровської, Івано-Франківської, Хмельницької, Львівської, Кіровоградської, Миколаївської, Харківської та Чернігівської областей.

Якщо ви втратили зв’язок із своїми рідними та потребуєте допомоги звертайтесь до служби розшуку Червоного Хреста України:

  1. на гарячу лінію: 0 800 332 656
  2. e–mail: rfl@redcross.org.ua
  3. або заповнивши онлайн форму запиту на розшук: Contact Form UA | Restoring Family Links

Ми поруч!

Share this post