Сьогодні у Львові завершується Міжнародний Форум Реабілітації

Сьогодні у Львові завершується Міжнародний Форум Реабілітації

Сьогодні у Львові завершується Міжнародний Форум Реабілітації, який об’єднав понад 700 кращих українських та міжнародних фахівців у галузі реабілітації, аби населення України мало доступ до новітніх технологій у фізичному та ментальному відновленні.

Товариство Червоного Хреста України спільно з партнерами, в тому числі з міжнародного червонохресного руху, та представниками державної влади Віктором Ляшко, Міністром охорони здоров’я України, Радою національної безпеки і оборони України, Міністерством соціальної політики, Мінветеранами, зібрав профільних експертів, лікарів та представників різних національних товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, щоб обговорити успішний досвід реабілітації у різних країнах світу та визначити нинішню потребу в реабілітації. Також учасники обговорили подальші кроки у розвитку напрямку реабілітації в Україні, аби такі послуги в Україні були доступні та ефективні для усіх, кому вони потрібні.

У рамках форуму спільно з Андрієм Садовим, міським головою Львова, відкрито новий корпус реабілітаційного центру «Незламні»/ UNBROKEN Ukraine, який щорічно зможе надавати послуги понад 10 000 пацієнтам, які потребують реабілітації.

Звернутись до медичного центру можуть всі, хто потребує підтримки, а це і протезування, і хірургія, і фізична та ментальна реабілітація.

Дякуємо всім, хто взяв участь у Форумі та кожному окремо за бажання робити конкретні дії задля допомоги людям.

Ми поруч!

Share this post