У Бучі в модульному містечку відкрито пункт видачі гуманітарної допомоги Червоного Хреста України

У Бучі в модульному містечку відкрито пункт видачі гуманітарної допомоги Червоного Хреста України

Раді повідомити, що цього тижня у новому приміщені розпочав свою роботу пункт видачі гуманітарної допомоги населенню Київщини, де внутрішньо переміщені особи, а також незахищені верстви населення можуть отримати продуктові та гігієнічні набори, постільну білизну, рушники, ковдри й предмети особистої гігієни тощо.

Варто зазначити, що нове приміщення пункту видачі відкрито на території модульного містечка для внутрішньо переміщених осіб. Проєкт реалізовано завдяки компанії Архиконт, як представника CONTAINEX Container – Handelsgesellschaft m.b.H. (Австрія), яка безкоштовно надала два модульні будиночки для розміщення пункту видачі Київської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Завдяки цьому наші волонтери мають можливість працювати ближче до людей.

«Наша компанія більше 15 років реалізовує проєкти з модульних конструкцій у гуманітарній допомозі людям України за участі благодійних установ та благодійників. Наразі є потреба у приміщеннях, де в комфортних умовах наші громадяни можуть отримати допомогу. Завдяки тому, що конструкції CONTAINEX універсальні, протягом однієї доби ми встановили ці два модулі, і сьогодні люди мають куди прийти та отримати допомогу. Теж саме можливо виконати з житлом, школами і дитячими садками» – розказав, технічний директор компанії «ARHIKONT» Олександр Бондар.

Share this post