Міжнародний день щастя

Міжнародний день щастя

Саме сьогодні, в Міжнародний день щастя, пропонуємо згадати, наскільки важливо в будь-які часи знаходити способи відчути себе щасливими.

Для нашої команди щастя – допомагати людям різного віку майже по всій Україні, надавати емоційну підтримку кожному, хто цього потребує, завжди пам’ятати про добробут волонтерів і співробітників. Тільки за 2022 рік понад 250 000 людей мали можливість відчути позитивні зміни, отримавши психосоціальну підтримку через участь у заходах або вебінарах, видачу їм родинних наборів, надання Першої психологічної допомоги під час евакуації чи після надзвичайних ситуацій, під час виїзду мобільних медичних бригад.

Наразі мешканці майже 20 регіонів і міста Києва мають можливість покращити власний емоційний стан, провести корисно час з новими друзями або з близькими, відкрити для себе нові хобі, які допоможуть потурбуватися про власний добробут. Саме це допомагає відчути себе щасливішими в складному сьогоденні. І кожна позитивна зміна, яку ми бачимо в людей, мотивує нас як команду та також робить нас щасливішими.

Share this post