Інформуємо співробітників “Укрпошти” щодо правил поводження з вибухонебезпечними предметами

Інформуємо співробітників “Укрпошти” щодо правил поводження з вибухонебезпечними предметами

Товариство Червоного Хреста України розпочало активну співпрацю з АТ «Укрпошта» у напрямку інформування працівників підприємства про ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами та щодо правил поведінки в небезпечних ситуаціях.

Фахівцями з мінної небезпеки Товариства Червоного Хреста України разом з працівниками Київської обласної організації  Товариства Червоного Хреста України було проведено низку інформаційних сесій в рамках програми “Безпечніша поведінка та підвищення обізнаності про ризики мін та вибухонебезпечних залишків війни”.

Інформаційні сесії, спрямовані на підвищення обізнаності про міни та інші вибухонебезпечні залишки війни, а також щодо безпечної поведінки у випадку їх виявлення та правильних дій під час обстрілів, було проведено для працівників АТ «Укрпошта» у місті Київ, Яготин і Біла Церква, що на Київщині.

Крім того, участь в інформаційних сесіях брали фахівці Міжнародного Комітету Червоного Хреста, які зі свого боку розповіли про ризики, пов’язані з хімічною, біологічною, радіологічною та ядерною загрозою.

Нагадаємо, що основні правила безпечної поведінки в ситуаціях, пов’язаних з вибухонебезпечними предметами:

  • не підходь;
  • не чіпай;
  • відійди на безпечну відстань;
  • телефонуй 101 та 102;
  • попередь про небезпеку.

Share this post