Візит Данського Червоного Хреста до Миколаєва

Візит Данського Червоного Хреста до Миколаєва

Візит генерального секретаря Данського Червоного Хреста до Миколаєва та обговорення планів щодо посилення допомоги українцям під час зимового періоду.

Делегація Данського Червоного Хреста з генеральним секретарем Anders Ladekarl, а також представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста відвідали Миколаївську обласну організацію Товариства Червоного Хреста України. Вони ознайомилися з роботою шпиталю й аптеки Червоного Хреста України, сервісного центру з надання психосоціальної підтримки населенню, геріатричного центру, пунктів видачі гуманітарної допомоги та станції з виробництва питної води.

Під час зустрічі обговорювалися питання підтримки постраждалого від війни населення в регіоні, особливо зараз – під час зимового періоду.

Нагадуємо, Данський Червоний Хрест активно підтримує жителів Миколаївщини, надаючи гуманітарну допомогу у найбільш постраждалі райони області. Зокрема, нещодавно було передано 15 000 наборів для утеплення та ремонту пошкоджених будинків, щоб допомогти людям провести цей зимовий сезон в теплі та комфорті.

 

Share this post