Підтримка дітей на Хмельниччині

Підтримка дітей на Хмельниччині

Напередодні свят люди можуть відчувати самотність, через що потребують уваги та підтримки. Особливо це стосується людей поважного віку та дітей, які зараз знаходяться далеко від своїх бабусь та дідусів.

Щоб подарувати позитивні емоції особливим студентам Університету третього віку, діти з родин, які вимушено покинули власні домівки та переїхали до Хмельницького, підготували для них подарунки до новорічних свят. Університет третього віку – навчальний заклад для людей поважного віку, яким дуже важлива увага та турбота.

Також волонтери передали новорічні іграшки Хмельницькій обласній дитячій лікарні. Хлопчики та дівчата, які знаходяться тут на лікуванні, мали можливість відволіктися та покращити власний емоційний стан, долучившись до прикрашання новорічного «дерева» в одному з приміщень лікарні.

«Це перший спільний захід Хмельницької обласної дитячої лікарні та Хмельницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Надалі волонтери проводитимуть заходи з психосоціальної підтримки тут на постійній основі. Адже діти тут потребують підтримки та уваги». – зазначила директорка КНП «Хмельницька обласна дитяча лікарня» Лілія Брухнова.

Така ініціатива дала можливість залучити більшу кількість дітей та людей поважного віку до заходів, сприяла налагодженню спілкування між учасниками, а також дала змогу кожному надати підтримку тим, хто цього потребує.

Share this post