У Вінниці в одному з бомбосховищ оформили стіни

У Вінниці в одному з бомбосховищ оформили стіни

Діти по-різному реагують на повітряні тривоги та на час, коли потрібно прямувати до сховища. В таких ситуаціях важливо допомогти кожній дитині відновити почуття безпеки та відволіктися. Щоб діти могли провести час у більш безпечному просторі, волонтери Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України напрямку психосоціальної підтримки оформили стіни у бомбосховищі одного з ліцеїв Вінниці.

«Заходи проводяться у просторому безпечному приміщенні ліцею. – Розповідає директорка ліцею Тетяна Володимирівна. – А відтепер діти, які під час тривоги спускаються до укриття, можуть побачити знайомих персонажів і відволіктися від того, що відбувається навколо. Дякуємо нашим волонтерам за облаштування простору, який допоможе покращити емоційний стан учасників заходів!».

Восьмий місяць поспіль для родин, які вимушено покинули власні домівки та переїхали на Вінниччину, проводяться заходи з психосоціальної підтримки. Адже як діти, так і дорослі потребують якомога більше нормального ритму життя зараз, в ситуації постійної невизначеності та змін, до яких вони не були готові.

Share this post