Відзнака від Президента України

Відзнака від Президента України

Сьогодні Президент України Володимир Зеленський вручив відзнаку «Золоте серце» Максиму Доценку, генеральному директору Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

Варто наголосити, що таку відзнаку цього року отримали 50 волонтерів та представників волонтерських організацій за вагомий особистий внесок у наданні волонтерської допомоги та розвиток волонтерського руху, зокрема під час здійснення заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та подолання її наслідків.

«Для мене особисто, волонтерів та співробітників Червоного Хреста України велика честь бути удостоєними такою почесною відзнакою. Це наша спільна нагорода. Оскільки від початку повномасштабного вторгнення ми працюємо 24/7 аби наш народ мав прихисток, речі першої необхідності, продукти харчування, засоби гігієни та першу допомогу. У результаті наразі близько 10 млн осіб охоплено нашою турботою. І ми не зупиняємось на досягнутому, а навпаки, працюємо над реалізацією комплексних програмам допомоги та підтримки населення, яке постраждало від війни», – наголосив Максим Доценко.

Share this post