Координаційна нарада з Іриною Верещук у Вінниці

Координаційна нарада з Іриною Верещук у Вінниці

У Вінниці відбулася координаційна нарада Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук з представниками гуманітарних організацій. Участь у нараді брала й Вінницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

Під час офіційного візиту Ірина Верещук відвідала прихистки для внутрішньо переміщених осіб в області, зокрема ті заклади, де проживають особи з інвалідністю, люди літнього віку та діти.

Вінницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України допомагає в облаштуванні комфортних умов для ВПО, які знайшли прихисток в області. Наприклад, в один з таких прихистків, де проживає 131 людина, 28 з яких – діти, організація вже передала пів тонни продуктів, близько 60 кг засобів гігієни, три пральні машини, холодильник та мікрохвильову піч. Окрім того, кожен мешканець мав змогу особисто отримати продуктові та гігієнічні набори, подушки, постільну білизну, рушники, ковдри у пункті видачі Товариства Червоного Хреста України у Вінницькій області.

Продовжуємо підтримувати державу у розв’язанні гуманітарних проблем та допомагати українцям, які постраждали від війни.

 

Share this post