Меморандум про співпрацю з Харківською міською радою

Меморандум про співпрацю з Харківською міською радою

Посилення підтримки населення на Харківщині: між Харківською міською радою та Харківською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України підписано Меморандум про співпрацю.

Він передбачає співпрацю за такими напрямками:

  • надання матеріальної допомоги постраждалому населенню Харківської області;
  • надання допомоги власникам у відновленні приватних будинків, що були повністю або частково зруйновані внаслідок війни;
  • створення сприятливих умов для забезпечення життєдіяльності в місцях тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб тощо.

Участь у підписанні Меморандуму взяли Харківський міський голова Ігор Терехов, голова Харківської обласної організації Червоного Хреста України Костянтин Башкіров та президент Червоного Хреста України Микола Поліщук.

«Ми бачимо вашу стійкість, бачимо роботу наших колег Червоного Хреста України у Харкові та області, і ми переконані, що разом ми подолаємо гуманітарну кризу, і не лише сьогодні, а й під час відбудови Харкова», – зазначив Микола Поліщук.

Також відбулася зустріч керівництва Товариства Червоного Хреста України з Олегом Синєгубовим, керівником Харківської ОВА. Говорячи про подальші кроки, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко відзначив, що крім стандартної діяльності із забезпечення першочергових потреб українців, організація зосередиться також на питаннях відбудови зруйнованої інфраструктури та реабілітації постраждалих громадян.

Share this post