Тренінг з волонтерського менеджменту у Тернополі

Тренінг з волонтерського менеджменту у Тернополі

У Тернополі 19-20 листопада 2022 року відбувся тренінг з волонтерського менеджменту для обласної, місцевих та районних організацій Товариства Червоного Хреста України в рамках програми BraVo.

Волонтерський менеджмент – це мистецтво організувати роботу волонтерів так, аби організація ефективно досягла своїх цілей і реалізувала місію, задля якої вона працює – допомога найвразливішим верствам населення у складні часи.

На тренінгу учасники навчилися організовувати волонтерські зустрічі, поєднуючи психосоціальну підтримку та турботу про себе. Адже саме волонтери щодня витрачають більшість свого вільного часу, щоб надати необхідну підтримку іншим людям, забуваючи про своє психічне і фізичне здоров’я. Тому для них так важливо мати мотивацію, турбуватися про здоров’я, щоб ефективно продовжувати підтримувати українців у час війни.

Тренінги з Волонтерського менеджменту допомагають краще розуміти та відчути дух, ідею волонтерського руху Товариства Червоного Хреста України. І головна їх мета – мотивація й натхнення усіх учасників.

Share this post