Завершено конкурс на кращий ескіз відзнаки Товариства Червоного Хреста України

Завершено конкурс на кращий ескіз відзнаки Товариства Червоного Хреста України

З 5 листопада по 1 лютого 2022 року Товариство Червоного Хреста України проводило Конкурс на кращий ескіз відзнаки Товариства Червоного Хреста України. Участь у Конкурсі могли взяти усі бажаючі, ескізи яких відповідали умовам Конкурсу та були подані у зазначені терміни його проведення.

Переможець Конкурсу визначався Комісію з проведення даного Конкурсу, до складу якої входило 10 членів на чолі з Президентом Товариства Червоного Хреста України Поліщуком Миколою Єфремовичем. За рішенням більшістю голосів членів Комісії, які були присутні на засіданні Правління Товариства Червоного Хреста України, переможцем Конкурсу став Анатолій Шиян. Його ескіз буде використано при виготовленні відзнаки Товариство Червоного Хреста України.

Всі учасники, які брали участь у Конкурсі, отримали подяку Президента Товариства Червоного Хреста України.

Довідково:
Відзнака Товариства Червоного Хреста України — найвища нагорода за видатні особисті заслуги перед Міжнародним червонохресним рухом. ЇЇ отримують за вагомі внески щодо захисту життя людини, попередження та полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, стихійного лиха, катастроф та аварій, надання допомоги медичній службі Збройних Сил України та органам охорони здоров’я, сприяння органам державної влади України у їхній діяльності в гуманітарній сфері.

Share this post