Микола Поліщук, Президент Товариства Червоного Хреста України, з робочим візитом відвідав Тернопіль

Микола Поліщук, Президент Товариства Червоного Хреста України, з робочим візитом відвідав Тернопіль

Президент Товариства Червоного Хреста України Микола Поліщук зустрівся із заступником начальника ОВА Ігорем Гайдуком. Під час зустрічі були обговорені питання щодо співпраці Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста України з Тернопільською обласною військовою адміністрацією. Крім того обговорили ще низку важливих питань, зокрема:

  • роботу прихистків для внутрішньо переміщених осіб в осінньо-зимовий період та надання необхідної допомоги – проведення ремонтних робіт, забезпечення побутовою технікою та предметами першої необхідності, оплата за комунальні платежі тощо;
  • наданням матеріальної допомоги для близько 2 тисяч найвразливіших верств населення Тернопільської області – одиноким громадянам похилого віку старше 80 років, одиноким громадянам похилого віку з інвалідністю /- які перебувають на обслуговуванні в центрах надання соціальних послуг.

Також на зустрічі порушили питання щодо виділення з обласного бюджету коштів в сумі 334 тис. грн на реалізацію програми «Про затвердження програми підтримки та розвитку патронажної служби в Тернопільській області на 2022 – 2026 роки».

 

Share this post