Товариство Червоного Хреста України стало членом Американської торговельної палати в Україні

Товариство Червоного Хреста України стало членом Американської торговельної палати в Україні

Маючи спільні інтереси та напрямки діяльності, 28 січня Товариство Червоного Хреста України стало членом Американської торговельної палати в Україні (Палати). Членство в цій організації розкриває перед Товариством можливості комунікації з представниками найбільших в Україні компаній, що мають бездоганну репутацію. Червоний Хрест України долучатиметься до заходів Палати та компаній членів Палати, а також поширюватиме інформацію про свою діяльність, підтримку та допомогу вразливим верствам населення.

«Ми раді стати членом Американської торговельної палати в Україні, – ділиться Генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко. – Це чудова можливість віднайти нових друзів, партнерів та однодумців для нашої гуманітарної місії».

Кожен потенційний член Палати проходить ретельну перевірку, а, отже, вступ Червоного Хреста України до Американської торговельної палати свідчить про значний авторитет і довіру до Товариства.

Червоний Хрест України – найбільша гуманітарна організація в Україні, яка понад 100 років допомагає вразливим верствам населення. З 2016 року Товариство йде шляхом реформування та організаційного розвитку, посилюючи основні напрямки діяльності та надання послуг, що відповідають викликам сьогодення, впроваджуючи сучасні технології, розвиваючи кадровий потенціал та волонтерський рух.

Американська торговельна палата в Україні найвпливовіша бізнес-асоціація в Україні, що створила потужний бренд, якому довіряють стейкхолдери в бізнесі та політиці. Вона об’єднує понад 600 найбільших іноземних та українських компаній. Тісно співпрацюючи з органами державної влади України та США, Палата допомагає компаніям розвиватися, промотувати свої послуги та бренди. За свою 30-річну діяльність на території України іноземні компанії, члени Палати, акумулювали до української економіки інвестицій сумою понад 50 млрд доларів.

Значна частина корпоративних партнерів Товариства Червоного Хреста України вже є членами Палати.

 

Share this post