На Сході країни стартує новий проєкт

На Сході країни стартує новий проєкт

Нещодавно відбулася онлайн-зустріч керівництва та проєктного менеджменту Товариства Червоного Хреста України з колегами з Австрійського Червоного Хреста, на якій остаточно затвердили та запустили проєкт «PASS – Providing access to basic humanitarian services & supporting sustainable health solutions in Donbass» – «Надання доступу до базових гуманітарних послуг та підтримка стійких рішень у сфері охорони здоров’я на Донбасі».

Мета проєкту – сприяти підтримці та захисту життя і здоров’я внутрішньо переміщених осіб та населення, яке постраждало від конфлікту, у Східній Україні за допомогою гендерно-чутливих, підзвітних та стійких заходів допомоги та відновлення.

Проєкт реалізовуватиметься попередньо протягом 18 місяців у Луганській і Донецькій областях, уздовж лінії зіткнення переважно в: Щастинському районі, Попаснянській громаді, Торецькій громаді, Бахмутському районі.

На зустрічі обговорили питання звітності, висвітлення діяльності проєкту, окреслили план дій тощо. За результатами обговорення було підписано Проєктну Партнерську Угоду між двома Національними Товариствами. Основним донором вищезгаданого проєкту є Австрійська агенція з розвитку.

 

Share this post