На Харківщині Служба розшуку розпочала тісну співпрацю з представниками Управління у справах ветеранів

На Харківщині Служба розшуку розпочала тісну співпрацю з представниками Управління у справах ветеранів

Нещодавно у офісі Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України відбулась зустріч співробітників відділу Служби розшуку з Начальником Управління у справах ветеранів Харківської обласної державної адміністрації.

На зустрічі обговорювалися питання співпраці для підтримки родин, чиї рідні зникли безвісти у зв’язку зі збройним конфліктом в Україні. Враховуючи тривалий збройний конфлікт та негативні наслідки для сімей, які живуть з невідомостю про долю близьких, об’єднання зусиль органів влади та громадських організацій сприятиме всебічної допомоги родинам на цьому шляху.

Першим кроком співпраці стала організація екскурсії до найстарішого в Україні зоологічного парку у Харкові. За ініціативи Червоного Хреста Харкова та представників Управління у справах ветеранів Харківської обласної державної адміністрації для родин, чиї рідні вважаються зниклими безвісти, надані запрошення на екскурсію до чарівного світу «Африканської савани» у Харківському зоопарку. Теплого сонячного дня сім’ї з дітьми разом з співробітниками й волонтерами Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України провели час й отримати позитивні емоції.

Неймовірна енергетика живої природи, лагідне сонячне проміння та смаколики для діточок – такі незначні речі, але так багато вони значать для людини, яка кожного дня живе очікуванням… І як приємно було бачити під кінець зустрічі посмішки і щиру радість на обличчях членів родин!

«Дуже дякуємо за відпочинок й турботу! Я давно не відчувала стільки тепла у душі!» – щирі слова матері, що очікує на повернення сина, варті надихати на добрі справи.

Share this post