ТЧХУ створило серію анімаційних роликів про вакцинацію від COVID-19

ТЧХУ створило серію анімаційних роликів про вакцинацію від COVID-19

Товариство Червоного Хреста України створило серію анімаційних роликів про вакцинацію від COVID-19. Відео надають найнеобхіднішу та найактуальнішу інформацію населенню для того, щоб люди були максимально проінформованими та впевненими щодо прийняття свого рішення про вакцинації.

Відео розроблені агенцією соціальних змін Nudge та у координації з Комунікаційним центром вакцинації від COVID-19 Центру Громадського Здоров’я МОЗ України.

Перша серія відео розповідає про те, як працює вакцинація, про можливі реакції на щеплення та чому людям з хронічними хворобами показана вакцинація. До серії також ввійшло відео про п’ятий етап вакцинації, пояснюючи, хто може вакцинуватися та як записатися на вакцинацію українцям та іноземцям.

Останнє відео показує процес вакцинації окремої людини від А до Я, на прикладі уявного персонажа пана Михайла.

Анімаційні ролики будуть промотуватися на офіційних каналах Товариства Червоного Хреста України та партнерських джерелах. Більше відео буде випущено до кінця року.

Діяльність Товариства Червоного Хреста України з вакцинації впроваджується за підтримки Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Всі відео можна переглянути на Youtube-каналі Red Cross Ukraine чи у розділі про COVID-19.

Share this post