У рамках проекту BraVo відбувся перший дводенний візит з обміну досвідом для пілотних Організацій ТЧХУ

У рамках проекту BraVo відбувся перший дводенний візит з обміну досвідом для пілотних Організацій ТЧХУ

Перший дводенний візит з обміну досвідом для пілотних організацій Товариства Червоного Хреста України в Луганській області відбувся 27-28 серпня 2021 року. Зустріч реалізовувалася в межах проекту BraVo. Волонтери і співробітники Лисичанської, Сєверодонецької та Рубіжанської міських організацій радо зустріли у стінах своїх організацій червонохрестовців з Красноградської районної, Краматорської міської,  Куп’янської та Лиманської міськрайонних організацій Товариства Червоного Хреста України.

Протягом двох плідних днів волонтери і співробітники ділилися своїми найкращими практиками, обмінювалися досвідом та спільно планували заходи для розвитку Товариства як на місцевому рівні, так і в загальному. Тетяна Бабич, голова Лисичанської організації, із задоволенням розповіла про досвід організації роботи волонтерського Центру та Соляної кімнати. Також поділилася майбутніми перспективами розвитку даних приміщень.

Учасники зустрічі ознайомилися з організацією роботи Луганського обласного Загону Швидкого Реагування Товариства, діяльність якого представив командир Загону Петро Костиря.

Голова Сєвєродонецької міської організації Ганна Полубєдова ознайомила учасників з організацією роботи банку одягу та кімнати з психосоціальної підтримки.

У Сєвєродонецьку учасників привітала голова Луганської обласної організації Ольга Кудаєва, яка побажала всім плідної роботи та нових звершень у своїй роботі.

Екскурсію по приміщеннях Рубіжанської міської організації та Медико-соціальному Центру провела голова міської організації Тетяна Кучерова.

Гості заходу теж охоче розповідали про свої цікаві ініціативи в організаціях та жваво їх обговорювали. Також, було проведено опитування учасників за ключовими видами діяльності, згідно зі Стратегією 2021-2025 років Товариства Червоного Хреста України. В результаті опитування були визначені три основні види діяльності, які на погляд учасників, є обов’язковими і які необхідно укріплювати та вдосконалювати у Товаристві Червоного Хреста України.

Участь у зустрічі приймали Марина Неснова, фахівець відділу розвитку організацій Департаменту організаційного розвитку Національного Комітету Товариства Червоного Хреста України, та заступник голови Луганської обласної організації Червоного Хреста України Лідія Загребіна.

Захід проведено в рамках співпраці з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста.

 

 

Share this post