У Харкові волонтери провели сесію YABC у кав’ярні «Киці та кава»

У Харкові волонтери провели сесію YABC у кав’ярні «Киці та кава»

Рівні інструктори YABC Червоного Хреста України (Youth as Agents of Behavioural Changes – «Молодь як агенти поведінкових змін») популяризують культуру ненасильства та миру. Застосовуючи підхід «рівний рівному», волонтери проводять ігрові сесії, у яких через проживання особистого досвіду розвиваються навички активного слухання, емпатії, критичного мислення, ненасильницького спілкування, співпраці, психологічної стійкості, внутрішньої гармонії тощо.

У Харкові рівні інструкторки організовують не вперше такі сесії у місцевій кав’ярні «Киці та кава». Під час останньої зустрічі волонтерки Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України знайомили учасників зі своїм неповторним внутрішнім світом та індивідуальністю кожного. Зупинилися й на важливості психічного здоров’я, відновлення власних ресурсів і мотивації для реалізації своїх бажань та цілей.

YABC – серія інтерактивних сесій у вигляді ігор, де кожен відкриває себе з іншого боку, зупиняючись на таких актуальних темах, як:  недопущення дискримінації, попередження насилля, соціальна інтеграція, міжкультурний діалог та розвиває у собі навички активного слухання, емпатії, внутрішньої гармонії тощо.

Якщо бажаєте взяти участь у таких сесіях, зв’яжіться з місцевою організацією Товариства Червоного Хреста України – https://redcross.org.ua/contacts/.

 

Share this post