Нагородження співробітника ТЧХУ медаллю Флоренс Найтінгейл

Нагородження співробітника ТЧХУ медаллю Флоренс Найтінгейл

Алла Новікова, провідний фахівець Товариства Червоного Хреста України, нагороджена медаллю імені Флоренс Найтінгейл за активність під час збройних конфліктів та стихійних лих, а також у сферах охорони здоров’я та медичної освіти.

Зараз Алла Новікова працює у Запорізькій обласній організації Товариства Червоного Хреста України у відділі Служби розшуку. Алла Іванівна має багаторічний стаж роботи та волонтерства у Червоному Хресті України. Крім того, вона є дипломованою медсестрою.

Таку медаль у цьому році отримали 25 видатних медсестер з 18 країн. Нагорода імені Флоренс Найтінгейл визнає виняткову мужність і відданість у роботі з постраждалими від збройних конфліктів або стихійних лих. Нагорода також вручається за зразкове служіння або новаторський дух у сферах охорони здоров’я та освіти медсестер. Номінантів висувають Національні Товариства, а обирає спеціальна комісія, до складу якої входять Міжнародний Комітет Червоного Хреста, Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та Міжнародна рада медсестер.

До історичної довідки, медаль імені Флоренс Найтінгейл — це нагорода, заснована Міжнародним Комітетом Червоного Хреста в 1912 р. для відзнаки дипломованих медичних сестер і добровільних санітарок, які регулярно співпрацюють з Національними товариствами Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, що надають медичну допомогу. На медалі, Флоренс Найтінгейл зображена зі світильником у руці — як символ милосердя.

Вітаємо нашу колегу Аллу Новікову з нагородою! Бажаємо наснаги та розвитку у професійній діяльності.

Share this post