Червоний Хрест України продовжує підтримувати медичних працівників під час пандемії COVID-19

Червоний Хрест України продовжує підтримувати медичних працівників під час пандемії COVID-19

Лікарі щодня перебувають у тісному контакті з пацієнтами: проводять огляд, спілкування та здійснюють медичні маніпуляції. Дотримання безпечної відстані з метою уникнення поширення COVID-19 у таких умовах просто не можливе. У такому випадку хорошим захистом є застосування засобів індивідуального захисту.

Волонтери Рівненської обласної організації Товариства Червоного Хреста України у рамках реалізації проєкту «Підтримка Товариства Червоного Хреста України у рамках підготовки та реагування на COVID-19 (HumFlex)» забезпечують лікарів первинної медико-санітарної допомоги захисними масками, респіраторами, рукавичками, костюмами тощо.

Також волонтери за підтримки партнерів забезпечують належні побутові умови медичних працівників в опорних лікарнях, які часто працюють у напруженому понаднормовому робочому графіку. Так, Миколаївська обласна організація Товариства Червоного Хреста України за підтримки ТОВ «Юг Картон Україна» і компанії «ВЕЛАМ» передала побутову техніку до Центру соціально значущих хвороб, а Івано-Франківська Обласна Організація Товариства Червоного Хреста України отримала 4 пральні машинки від ТОВ «Electrolux Україна», які передали медичним закладам.

Дякуємо партнерам за підтримку. Разом ми подолаємо пандемію COVID-19!

Share this post