У Запоріжжі волонтери доставляють гуманітарну допомогу нужденним

У Запоріжжі волонтери доставляють гуманітарну допомогу нужденним

Нещодавно Запорізька обласна організація Товариства Червоного Хреста України отримала новий вантаж гуманітарної допомоги для вразливих верств населення. Один набір з розрахунком на одну людину складається з 2 коробок гігієнічних засобів (розраховані на 2 місяці використання) та 1 продуктового пакету. Наразі волонтери вже розповсюдили гігієнічні набори серед малозабезпечених людей віком старше 65 років. Частину засобів надали особам з інвалідністю. До наборів входять антисептики для рук, мило, дезінфікуючі розчини, засоби для гігієни побуту тощо.

Через щоденні високі показники зафіксованих нових випадків COVID-19 ці засоби для категорій високого ризику ускладнень від інфікування коронавірусною інфекцією дуже актуальні. Видачу продуктових наборів, до складу яких входять продукти довготривалого зберігання (крупи, цукор, сіль, борошно тощо) планують до великодніх свят.

Організація гуманітарної допомоги відбувалася за підтримки Національного комітету Товариства Червоного Хреста України та Міжнародної Федерації товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

Share this post