Діяльність служби розшуку на Харківщині

Діяльність служби розшуку на Харківщині

В умовах карантину Служба розшуку Товариства Червоного Хреста України продовжує роботу з підтримки родин зниклих безвісти.

Турбота та увага – прості та звичні речі в повсякденному житті, якими ми оточуємо своїх рідних. Та, на жаль, є родини, чиї рідні зникли безвісти, і постійне очікування, невизначеність завдають регулярного стресу. Для таких сімей турбота і підтримка важать дуже багато, особливо, в умовах карантинних обмежень.

Так, співробітник Служби розшуку у Харківській обласній організації Товариства Червоного Хреста України провела зустрічі з родинами зниклих безвісти та сім’ями, чиї рідні загинули внаслідок конфлікту на сході Упраїни. Кожну родину підтримали засобами гігієни від Австрійського Червоного Хреста. Та головною потребою зустрічей стало спілкування і підтримка, адже ми розуміємо їх біль та очікування, що триває роками. Психосоціальна підтримка, яку здійснюють працівники та волонтери Товариства Червоного Хреста України допомагає родинам подолати теперішні складні життєві обставини.

Share this post