«Безпечні школи: Молодь у дії»: реалізація проєкту у Луганській та Донецькій областях

«Безпечні школи: Молодь у дії»: реалізація проєкту у Луганській та Донецькій областях

«Безпечні школи: Молодь у дії» – проєкт Червоного Хреста України для отримання молоддю життєвих навичок і розвиток вміння проєктного менеджменту через неформальне навчання. Проєкт реалізується з початку 2021 року в 9 школах Луганської та Донецької областей, які розташовані поруч з лінією розмежування. Спрямований він на реалізацію соціально важливих і гуманітарних проєктів для шкільних громад.

У рамках цього проєкту представники програми «Доступ до освіти» Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні Юлія Спицька та Петро Рябухін разом з головою Попаснянської організації Товариства Червоного Хреста України Сергієм Шестаком відвідали міста Гірське і Золоте Луганської області. Сергій розповів гостям про особливості роботи над проєктом, про план його імплементації в Золотівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 51. Також поділився ідеями стосовно подальшого розвитку цієї корисної нової ініціативи.

Фасилітаторки проєкту Діана Чепель і Анна Кузьмінова поділилися своїми враженнями щодо втілення проєкту в дію та розповіли про зацікавленість шкільних команд в отриманні нових знань задля успішного втілення своїх мрій.

«Безпечні школи: Молодь у дії» реалізується за підтримки Міжнародного Комітету Червоного Хреста, Товариства Червоного Хреста України, Danish Red Cross in Ukraine, Ungdommens Røde Kors.

Share this post