Служба розшуку відновила зв’язок, який був втрачений через збройний конфлікт на Сході

Служба розшуку відновила зв’язок, який був втрачений через збройний конфлікт на Сході

       До співробітника Служби розшуку в Харківській обласній організації Товариства Червоного Хреста України звернулася пані Ліля, мешканка м. Харків, яка втратила зв’язок з рідними через події на сході України. Вона прагнула розшукати членів своєї родини, що мешкали в населеному пункті в Донецькій обл., зв’язок з якими внаслідок збройного конфлікту на сході України перервався.

       Завдяки допомозі співробітників Донецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України Службі розшуку вдалося встановити зв’язок з братом Лілії. Він був дуже схвильований тим, що його розшукують родичі, та радий, що вдасться відновити спілкування з ними. Його будинок у прифронтовому смт.Миронівському Донецької обл. згорів, і тому адреса, вказана в запиті Лілією, виявилася неактуальною; в теперішній час він мешкає за іншою адресою. Також живі й здорові інші родичі, їх адреси брат Лілії з радістю повідомить особисто при спілкуванні.

      Не менш була схвильована та рада Ліліяколи отримала контактні дані родичів в офісі Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

     «Я дуже вдячна Червоному Хресту, щодопомогли мені, літній людині, відновити звязок з моїми рідними. Адже цемоє життя, моїнайближчі й дорогі мені люди. Низький Вам уклінза вашу роботу, чуйність та милосердя».

Будьте на зв’язку зі своїми рідними! Сьогодні, як ніколи, ваші родини мають потребу отримати звістку про вас!

З огляду на превентивні заходи, пов’язані з коронавірусноюінфекцією COVID-19 в Україні та світі, та в умовах карантину деякі види нашої діяльності обмежені: особистий прийом громадян тимчасово припинено; ми лишаємось з Вами на зв’язку за телефонами:

  • +380 66 250 9957,
  • +380 96 304 4375,
  • +380 63 979 3830

та електронною поштою: rfl@redcross.org.ua.

Share this post