Старт конференції «Зменшимо загрози: екологічні та техногенні ризики на Сході України»

Старт конференції «Зменшимо загрози: екологічні та техногенні ризики на Сході України»

Конференція «Зменшимо загрози: екологічні та техногенні ризики на Сході України», яка стартувала сьогодні в Києві, покликана привернути увагу до регіонів України, постраждалих від природних надзвичайних ситуацій та збройного конфлікту.

Ця проблема, хоча й стосується певної місцевості, має всеукраїнський характер – саме тому для обговорення й пошуку дієвих рішень зібрались представники Embassy of Sweden in Kyiv, Ambassade de France en Ukraine, а також Уряду України, організації громадянського суспільства та приватний сектор.

Товариство Червоного Хреста України у складі 3P Consortium спільно з партнерами реалізує проєкт “Зменшення вразливості щодо ризиків надзвичайних ситуацій на сході України”. Ми з перших вуст знаємо, як нелегко місцевим мешканцям, позбавленим інфраструктури, які страждають від пожеж та інших катаклізмів – а, отже, не тільки вдосконалюємо існуючий проєкт, але й розширюємо його на інші регіони.

З цього року проєкт зі зменшення ризиків надзвичайних ситуацій за підтримки Danish Red Cross in Ukraine працює ще й в Дніпропетровській та Миколаївській областях.

Share this post