Червоний Хрест України ввійшов до рейтингів Effie Awards Ukraine 2020

Червоний Хрест України ввійшов до рейтингів Effie Awards Ukraine 2020

Товариство Червоного Хреста України ввійшло у топ-20 рейтингу ефективності рекламодавців та у топ-19 ефективності брендів за підсумками Effie Awards Ukraine 2020! 

Всеукраїнська рекламна коаліція представила щорічні Рейтинги ефективних комунікацій, медіа агентств та рекламно-комунікаційний холдингів, а також імена найефективніших рекламодавців та брендів України за підсумками Effie Awards Ukraine 2020.

Товариство Червоного Хреста України з Всеукраїнською акцією «Перемога у нас в крові» отримало 3 бронзові нагороди у номінаціях «Influencer Marketing.NEW”, “Topical Marketing (Current Events). NEW”, «Positive Change – Social Good: Non-Profit. NEW» та стало фіналістом номінації «Рекламні кампанії в період COVID-19 в Україні. NEW”. ⁩Варто зазначити, що до рейтингу потрапили ще такі компанії: «Моршинська», «Монобанк», «Промприлад. Реновація», «Pit Bull”, «Нова пошта», «Veterano Brownie”, “McDonald’s”, “Планета кіно», «Сільпо», «Укрзалізниця», «Духмяна Хата» тощо.

Нагадуємо, через пандемію COVID-19 кількість донорів крові різко знизилася і відповідно виник гострий дефіцит крові в медичних закладах. Аби звернути увагу громадськості до наявної проблеми, у червні 2020 року Товариство Червоного Хреста України спільно з Міністерством молоді та спорту України за підтримки Ogilvy запустили безстрокову акцію «Перемога у нас в крові». До акції залучили спортсменів і їх вболівальників, адже вони у час пандемії перебували на картині у хорошій фізичній формі. Надихнувшись прикладом спортсменів 7 880 прихильників здорового способу життя прийшли здавати кров вже у перший місяць дії акції, що у 2,5 рази більше за аналогічний період попереднього року, коли світ ще не охопила пандемія.

Ми пишаємося успіхами акції, адже вона продовжує мотивувати людей долучатися до донорства крові і тим самим рятувати людські життя!

Долучайтеся до #Перемогаунасвкрові та будьте героями для людей, яким потрібна донорська кров для лікування!

Детальніше про акцію за посиланням – https://bit.ly/34x0pSE

Share this post