Червоний Хрест надає гуманітарну допомогу постраждалим від повені в Кіцманському районі 

Червоний Хрест надає гуманітарну допомогу постраждалим від повені в Кіцманському районі 

Працівники та волонтери Чернівецької обласної і Кіцманської районної організацій Товариства Червоного Хреста України у координації та за підтримки Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Данського Червоного Хреста і Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) видавали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів постраждалим від повені в Кіцманському районі Чернівецької області.

Жителі сіл Стрілецький Кут, Ревне, Біла, Шипинці, Драчинці, Нові Драчинці, Глиниця, Зеленів, Брусниця, Кальнівці і Чортория отримали 232 продуктових набори. Стрілецькокутський сільський голова організував безкоштовну доставку цього вантажу з пункту тимчасового зберігання, загальна вага продуктів склала майже 6 тонн. Волонтери-червонохрестівці проводили опитування із занесенням в базу даних всіх отримувачів гуманітарної допомоги, щоб по можливості надати адресну допомогу малозабезпеченим верствам населення, які найбільше постраждали.

Це вже другий етап надання допомоги постраждалим від повені в Кіцманському районі Чернівецької області, адже перший етап відбувся наприкінці липня цього року, співробітники та волонтери Чернівецької обласної і Кіцманської районної організації Товариства Червоного Хреста України видали 84 гігієнічні набори для мешканців Стрілецького Кута, Ревне, Драчинців та Нових Драчинців, які постраждали від повені.Жителі сіл, які отримували дану гуманітарну допомогу, дотримувалися усіх умов карантинних заходів.

Про це повідомляє “Кіцмань.сіті”.

Share this post