“Я давно не маю сил вийти навіть на двір. Дякую, що є такі добрі люди в країні”

“Я давно не маю сил вийти навіть на двір. Дякую, що є такі добрі люди в країні”

“Ваш візит – велика несподіванка. Я вже не вірила, що у сучасному світі є добрі, чуйні люди, які мають бажання допомагати іншим!” – розповідає Ольга Юхимівна волонтерам Червоного Хреста у Харківській області.

Пенсіонерка живе сама. З малечку була самостійною, чуйною та працьовитою. Ольга Юхимівна – вихованка дитячого будинку та дитина війни. Все життя присвятила роботі: тривалий час працювала економістом, а також у дитячому садку. Останні роки здоров’я у пенсіонерки стало погіршуватися. Майже всю підтримку отримує від доброзичливих сусідок-подружок.

“Я давно вже не маю сил вийти навіть на двір. Суглоби вже не ті, болять. Запасів продуктів маю небагато, та й вони швидко закінчуються”, – тихо промовляє жінка, сідаючи на стілець.

Волонтери знають Ольгу Юхимівну ще з часів існування патронажної служби і регулярно намагаються її підтримувати. Тому під час роздачі продуктових наборів з продуктами тривалого зберігання людям з високої категорії ускладнень COVID-19 червонохрестівці завітали і до самотньої 88-річної пенсіонерки.

“Дякую вам, що є такі добрі люди в країні. Завдяки Червоному Хресту я тепер маю запаси на найближчий час”, – каже Ольга Юхимівна волонтерам.

Share this post