70-річна підопічна Червоного Хреста: «Діти є, але у них своє життя, свої проблеми»

70-річна підопічна Червоного Хреста: «Діти є, але у них своє життя, свої проблеми»

«Яка у старої людини доля? Завжди важка, – зітхаючи розповідає волонтерам Валентина Миколаївна, – кожен рік у лікарні. Ноги хворі, тиск високий, багато чого…»

70-річна Валентина Миколаївна звернулася до Вишгородської районної організації Товариства Червоного Хреста України по телефону з проханням допомогти їй на час карантину. Жінка проживає сама, розказує: «Діти є, але у них своє життя, свої проблеми. Дуже важко під час карантину залишитися на самоті. Інколи виходжу на подвір’я, щоб трішки подихати свіжим повітрям».

Жінка до початку карантину регулярно відвідувала центр районного Червоного Хреста, щоб поспілкуватися з волонтерами та проконтролювати артеріальний тиск. Та зараз Валентина перебуває на самоізоляції, спілкується з сусідкою і намагається їй допомагати, чим вдається. «Вона бідненька на ходунках, зовсім не виходить з квартири, – сумно сказала Валентина Миколаївна і попросила ще один пакунок продуктів для своєї подружки.

Волонтери організували торбинки продуктів тривалого зберігання і передали їх двом бабусям з дотриманням всіх запобіжних заходів щодо поширення коронавірусної інфекції. «Дякую Червоному Хресту за допомогу вже у котрий раз і за те, що не залишили без уваги мою сусідку!»

Share this post